Μάθε πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις από το διαμέρισμά σου!  

 

Η  ομάδα των ειδικών μας θα εξετάσει τα χαρακτηριστικά του χώρο σας, τις ανάγκες και τις δυνατότητες του και θα προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα. Καταρχήν αναλαμβάνουμε μόνον ακίνητα που –βάσει της εμπειρίας μας- γνωρίζουμε ότι συμφέρει τον ιδιοκτήτη να το χρησιμοποιήσει ως BnB.

Από την στιγμή που θα συμφωνήσετε με την ΗΚconstructions και θα διαμορφωθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, εσείς απλά θα εισπράττετε τα χρήματα που θα κερδίζετε από τον διαμέρισμα σας!

Πληρωνόμαστε, μόνο όταν κερδίζετε χρήματα!

Η ενοικίαση του σπιτιού σας σε τουρίστες είναι ο αποδοτικότερος τρόπος να αυξήσετε τα έσοδα σας. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται. Η εμπειρία από το 2009 μας οδηγεί και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επιλέγοντας την ΗΚconstructions , αναθέτεις την φροντίδα και τη διαχείριση του ακινήτου σου σε μία ομάδα από έμπειρους ανθρώπους με αγάπη και δυναμική στη δουλεία τους, έτοιμους να διαχειριστούν την όποια δυσκολία με ακρίβεια και ταχύτητα έτσι ώστε οι guests και οι ιδιοκτήτες να αισθάνονται ασφάλεια και να είναι σίγουροι πως όλα τα έχει φροντίσει η ΗΚconstructions